zondag 27 mei 2012

Zondag 27 Mei 2012

Vanmiddag rondje gefietst. De Zon schijnt goed, warm, in de bossen in de schaduw was het heerlijk fietsen. Ook nog een stuk op gefietst met iemand die ook elektrische fiets heeft. Doordat deze groter wielen heeft, kon deze meneer een standje lager gebruiken voor de zelfde snelheid als ik heb. Wat me ook opviel was dat zijn motor geen geluid maakt, terwijl die van mij fiets erg luidruchtig is, is dat normaal?

3 opmerkingen:

Ina zei

Beste Diederik ik ben vanaf vrijdag 25 Mei j.l ook in het bezit van een Easy Ryder van van Raam met De Nikkel metraal hydride accu. Maar nu heb ik er een paar keer op gefietst en valt het mij op dat de accu op een gegeven moment lawaai maakt dus ik heb het zelfde probleem ?

Groetjes Ina

Diederik Wierenga zei

Hallo Ina,

Bij mij is het de motor, wat in het voorwiel zit, de accu's maken geen lawaai.
Normaal gesproken maken accu's geen lawaai, kan het zijn dat je achter remmen aanlopen? misschien door de warmte of nieuwigheid.
Als het wel de accu's zijn, kun je het beste contact opnemen met je leverancier, dan zijn ze kapot.

Het lawaai dat de motor maakt is al sinds het begin dat ik trap ondersteuning heb, morgen een mailtje naar van raam sturen.

Ter info: de easyrider die ik heb is van 2010 met het oude motor systeem er op, van Raam heeft nu een eigen uitvoering gemaakt.

gr Diederik

Diederik Wierenga zei

Hallo Ina,

Is het probleem met de accu's al opgelost?

gr Diederik