woensdag 19 september 2012

2012-09-16 loop fiets proef Westerbork

Loop Fiets Proef Drenthe.

Een afwisselend parcours met vele proefgelegenheden in het Drentse landschap. Langs schaapskuddes, landgoederen, heidevelden, beeldentuin, boerenschuren, kasteeltjes en authentieke Drentse dorpen. Een evenement in Westerbork om de landelijke omgeving en heerlijke producten uit Drenthe te beleven op een sportieve en gezellige manier. Is het lopen van een hele marathon te veel dan kun je ook inschrijven als duo.
Of

De deelnemers die geen hele afstand van 42,2 km willen afleggen kunnen ook een halve van 21,1 km afleggen, zowel lopend of als duo afwisselend lopend en fietsend. Twee lopers starten dan samen met een (eigen) fiets en leggen met z'n tweeën afwisselend lopend en fietsend de volledige afstand af. Onderweg kan er naar believen gewisseld worden; de loper gaat fietsen en vice versa. Zo loop je een halve maar beleef je een hele marathon. De schoonheid van de omgeving biedt een prachtige gelegenheid om partner, kinderen of vrienden mee te nemen.
Sport en geniet

Ondanks het gezellige karakter en het ontbreken van een wedstrijdelement dienen deelnemers er wel van doordrongen te zijn dat het lopen van deze marathon een extreem fysieke inspanning vergt. Een gedegen voorbereiding is dan ook onontbeerlijk.

Zie hier onder een video impressie


Geen opmerkingen: