woensdag 19 september 2012

Elektrische aangepaste fietsen op de 50 plus beurs

Van dinsdag 11 september tot en met zaterdag 15 september is Van Raam aanwezig met een aantal elektrische aangepaste fietsen op de 50 plus beurs in Utrecht.
De stand van Van Raam is te vinden in hal 12 stand c037 Met ongeveer 100bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers.

Op deze beurs zal Van Raam aanwezig zijn met een groot aantal aangepaste fietsen. In onze stand zal onder andere Balance lage instapfiets fiets zijn, een VeloPlus rolstoeltransportfiets en een O Pair rolstoelfiets. Daarnaast verschillende driewielers waaronder de Easy Rider en de Fun2Go duofiets. Dit is een tandem waar je naast elkaar kan fietsen.

De Balance lage instapfiets is vooral uniek omdat u altijd met beide voeten op de grond kunt komen, de fiets een lage instap heeft en een ergonomische en comfortabele zithouding. Vooral voor senioren is deze fiets ideaal, het op en afstappen gaat makkelijk, maar het grootste voordeel is dat u direct met beide voeten op de grond kunt komen zonder af te stappen. De fiets is zo ontworpen dat u tijdens het fietsen ook een optimale fietsbeweging maakt. Al in 1984 is deze fiets door het ministerie bekroond voor deze eigenschappen. Alle fietsen van Van Raam zijn met en zonder elektrische trapondersteuning te verkrijgen.

Website: Van Raam





Geen opmerkingen: