woensdag 12 september 2012

Maak Uw assortiment topfit met Rogelli


‘Voor mijn loopclub ben ik op zoek
naar functionele outfits in onze eigen stijl.’

‘Onze wielervereniging wil kwaliteitskleding
in onze nieuwe kleuren aanschaffen.’

‘Ik zoek professionele sportkleding met het logo van ons bedrijf voor mijn personeel.’

Sporters vragen steeds meer van hun sport­kleding. Functionaliteit, kwaliteit en design moeten tiptop in orde zijn. Een basic T-shirt met bedrukking volstaat niet meer. De innovatieve outfit moet ademen, snel ­drogen en ­dragen als een tweede huid. Met Rogelli Sportswear haalt u het antwoord in huis. Wij leveren state-of-the-art running- en cyclingwear voor een verrassende prijs. En u? U maakt het af. U zorgt ervoor dat de professionele outfits passen bij de stijl van de sporters.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
De filosofie van Rogelli is: ‘Topkwaliteit sportswear bereikbaar voor elke sporter’. Steeds meer bedrijven fungeren als verlengstuk van deze filosofie. Ze voegen daar hun eigen expertise op het gebied van service en/of sublimatie aan toe. Ook voor u leggen wij graag deze basis.

Kiezen voor het beste
Rogelli wordt verkocht in meerdere landen. Maar ook voor de productie van onze sportswear zijn we wereldwijd actief. Voor runningwear selecteerden we de beste producenten ‘around the world’. De bakermat voor onze cyclingwear is ItaliĆ«.

Customize your client
Vanuit onze ervaring kunnen we u op maat bedienen. Zo heeft u altijd een combinatie van maten die goed is afgestemd op de vraag uit de markt. Maar ook op het gebied van kleuren kunnen we u adviseren. Dit maatwerk biedt u de gelegenheid om op uw beurt optimaal te voldoen aan de vraag van uw klanten.

Private label
Leeft de wens bij u of uw klant voor een private label? Dan kunnen we u hier tegen speciale voorwaarden mee helpen. Zo hoeft u met Rogelli nooit nee te ver­kopen. Sterker nog. Het geeft u een extra verkoop­argument in handen.

Website: Rogelli

Geen opmerkingen: