vrijdag 19 oktober 2012

Driewielfietsdag voor senioren


DE DRIEWIELFIETS VOOR OUDEREN, ONTDEK EEN GEZONDE KEUZE
"Mijn moeder vertrouwde zich niet meer op de gewone fiets.
Nu fietst ze weer en is buiten in beweging, dankzij de driewielfiets."

Valpreventie
Velen van ons of onze ouders komen met het ouder worden ooit in de fase dat de gewone fiets geen uitkomst meer biedt (valrisico bij op- en afstappen, abrupt stoppen, evenwicht). Dan is er een ideaal alternatief, de driewielfiets. Je valt niet om en blijft toch buiten in beweging. Goed voor de energie en de gewrichten. Je kunt langer zelfstandig en onafhankelijk een boodschap blijven doen of een tochtje maken met mooi weer. Vrijheid.

Onzichtbaar
Tot nu toe is dit rijwiel veel te onzichtbaar gebleven. En onbekend maakt helaas onbemind. Daar gaan we wat aan doen. Want het wordt de hoogste tijd dat de driewielfiets landelijk op de keuzekaart van ouderen wordt gezet en (ook financieel) bereikbaar wordt. Het is immers een gezonde fiets waar je gewoon voor moet kunnen kiezen. Daarom organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl voor de 3e keer dit jaar een driewielfietsdag en wel op 31 oktober 2012.

Oefenen
Het is wel even wennen. Je rijdt er niet zomaar op weg. Omdat je niet omvalt, moet je je evenwicht uitschakelen en dat zijn we niet gewend. Wij geven u graag alle gelegenheid om eens te oefenen, het gemak en de voordelen te voelen, een nieuw evenwicht te ontdekken. Als keuze voor nu, straks of later, voor uzelf of voor (een van) uw ouders.

Ontdek 'm
Ontdek de driewielfiets voor ouderen. Een kans op een keuze. Laat u uitdagen om dit stoere rijwiel gratis en vrijblijvend eens te proberen. U bent van harte welkom op woensdag 31 oktober 2012 tussen 10.00 en 16.00 uur op de Hermesweg 4b in Baarn. Achter de nieuwste winkel van Uwthuiszorgwinkel.nl bij Nijhof.

Aanmelden of voor meer informatie belt u met Rene Schouten van der Velden van Uwthuiszorgwinkel.nl of tel. 033-4619191

De Driewielfiets is voor iedereen geschikt, voor jong en oud.
Wil het fietsen niet meer met twee wielen, is de driewieler een perfecte vervanger.

Website: destadamersfoort.nl

Geen opmerkingen: