maandag 1 oktober 2012

Marianne Vos op Bike MOTION bij Giant en Shimano

Niemand minder dan olympisch- en wereldkampioene Marianne Vos maakt haar opwachting op de aanstaande Bike MOTION Benelux 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast zullen veel bekende namen uit de top van de wielersport hun opwachting maken bij diverse standhouders.

Bike MOTION Benelux heeft plaats in de Jaarbeurs Utrecht van vrijdag 12 oktober tot en met zondag 14 oktober, met op maandag 15 oktober een speciale vakdag. Het evenement biedt een internationaal aanbod aan sportieve fietsen, kleding, onderdelen en accessoires, stuntrijders en presentaties. Bijzondere gast is Marianne Vos.

Shimano helm voor Marianne Vos
De wereldkampioene op de weg Marianne Vos wordt op vrijdag feestelijk ontvangen bij Giant (stand 09.B049). Tijdens een meet & greet deelt zij handtekeningen uit en de vele fans kunnen de kans grijpen om samen met haar op de foto te gaan. Om 19.30 uur krijgt Marianne een speciaal voor haar ontworpen helm aangeboden bij Shimano (12.A100).


Op de stand van Shimano is ook de fiets te bewonderen van Bradley Wiggins, de winnaar van de afgelopen Tour de France, en de fiets van de kersverse wereldkampioen op de weg Philippe Gilbert. Bezoekers kunnen bovendien gesprekjes aanknopen met de renners van het Argos Shimano team, die hier op diverse dagen in wisselende samenstelling bijeenkomen.

Fiets Rudi van Houts bij Merida
Op de stand van Merida (11.D010) is de olympische fiets te bezichtigen van mountainbiker Rudi van Houts. 
In de stand van Tafi Cyclingwear (10.E044) is op een of meer beursdagen de befaamde voormalige Italiaanse wielerprof Andrea Tafi van de partij. Tafi, die een enorm hard tempo kon rijden, brak midden jaren negentig door als specialist in de klassiekers en zette onder andere de Ronde van Lombardije en Parijs-Roubaix op zijn naam.

Andere helden die naar Bike MOTION komen zijn wielercoryfeeën als Michele Bartoli en Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse, die hun boek komen signeren. Ook meervoudig wereldbekerhoudster en wereldkampioene fourcross Anneke Beerten komt naar de beurs voor een signeersessie. Zij is aanwezig op de stand van Isaac Cycle (09.A012).

Cauberg virtueel bedwingen
Hoewel nog niet alle namen definitief zijn bevestigd, worden op Bike MOTION Benelux nog veel meer wielerberoemdheden verwacht. Zo staan ontmoetingen met bekende profrenners op het programma bij LIVESTRONG op het terras van hal 10. In de stand kunnen bezoekers virtueel de Cauberg bedwingen. Grote uitdaging is om de tijd te benaderen van toprenner Steven Kruijswijk die de berg tijdens een echte koers in 1 min 37 overmeesterde.

Kortingskaarten en kaarten vakdag
In de online voorverkoop via www.bikemotionbenelux.nl zijn kortingskaarten van 14 euro verkrijgbaar. Aan de kassa of online tijdens de beursdagen kost een kaartje 15,50 euro. Voor bezoekers tot en met 16 jaar onder begeleiding van een volwassene is de toegang gratis. Vakbezoekers kunnen op de site 2 gratis toegangskaarten bestellen.

Openingstijden
De openingstijden van Bike MOTION Benelux 2012 zijn op vrijdag 12 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 13 oktober, zondag 14 oktober en maandag 15 oktober (de vakdag voor vakhandel en pers) van 10.00 tot 17.00 uur.

Website± Tweewieler.nl

Geen opmerkingen: