maandag 15 oktober 2012

Welkom bij Maia Ligfietspunt

Ligfietsen kopen en huren


Koos op ligfiets
“Ik ben Koos van der Knaap. Onder het genot van een kop thee of koffie kan ik, of mijn team, jou verder helpen met deze leuke hobby.”

Het is onze ervaring dat er altijd een ligfiets is die bij je past:
kies een bestaand model of wij passen een model aan jouw wensen aan.

Op zoek naar een ligfiets met twee of drie wielen? Een opvouwbare ligfiets? Of zelfs een opvouwbare ligtrike? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wil je graag verschillende modellen uitproberen?
Kom dan naar een van onze ligfietstestdagen:
de gelegenheid om verschillende ligfietsen en trikes uit te proberen.

In onze nieuwe winkel kun je de uitgebreide collectie ligfietsen niet alleen bewonderen, je kunt alle fietsen ook uitproberen. Wij verhuren alle modellen voor langere tijd, zodat je alle gelegenheid krijgt te wennen aan de nieuwe zithouding. Lees op deze website meer over onze ligfietsverhuur en ligfietsarrangementen.

Heb je besloten tot de koop van een ligfiets? Dan helpen wij je graag verder met het afregelen of aanpassen van de nieuwe ligfiets. Voor onderhoud en reparaties kun je in onze werkplaats terecht. Omdat wij hoofdzakelijk met ligfietsen werken hebben wij ruime ervaring met de speciale techniek van ligfietsen. Dat is wel zo prettig.

Bij ons kun je ook terecht voor bakfietsen en vouwfietsen. Ook deze zijn per dagdeel te huren om eens te ervaren of de fiets bij jou, en wellicht jouw gezin, past.



Beleef de Ligfietstestdag 20 Oktober

Website: Maialigfietspunt

Geen opmerkingen: