vrijdag 9 november 2012

Fietsen voor gehandicapten van Van Raam op Duitse TV

Bij WDR Hier und Heute van de Duitse TV is er een item van een kwartier geweest over de aangepaste Van Raam fietsen voor gehandicapten.
In deze uitzending wordt er een beeld gegeven van twee mensen met een beperking. Een vrouw van 36 die evenwichtsproblemen heeft en weinig kracht. Zij fiets zowel op de Easy Rider driewielfiets voor volwassen met elektromotor, als samen met haar partner op de Fun2Go duofiets met trapondersteuning. Daarnaast wordt er een beeld gegeven van een jonge jongen die een zeldzame spierafwijking heeft. U ziet hoe hij met de Easy Rider Junior mobiel blijft. De Reportage heeft de titel: Neue Freiheit auf drei Rädern.
Aangepaste fietsen
Tevens ziet u in deze reportage een beeld van Van Raam. U ziet de driewielers voor volwassenen en kinderen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, duofietsen en aandre speciale fietsen met en zonder trapondersteuning. In de reportage ziet u wat zo’n aangepaste fiets betekend voor iemand met een beperking. Op het YouTube kanaal van Van Raam ziet u meerder filmpjes van de speciale fietsen die Van Raam produceert.



Website: Van Raam

Geen opmerkingen: