zondag 25 november 2012

Samenloop voor Hoop Norg 2013

Samenloop voor Hoop Norg 2013





SamenLoop voor Hoop Norg is een wandelevenement voor
KWF Kankerbestrijding, dat op 15 en 16 juni 2013 wordt gehouden. We beginnen zaterdag om 16.00 uur en wandelen in estafetteverband door tot de volgende dag 16.00 uur. De Samenloop in Norg is de opening van de Norgerlympics, een reeks sportactiviteiten onder auspiciƫn van Stichting Beweegdorp Norg.

Locatie: op en rond de Brinkhofweide

Met dit bijzondere evenement in de gemeente Noordenveld vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiƫnten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek.


Leef mee Loop mee

Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur afwisselend. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten.
Wat zijn de hoogtepunten?

De Openingsceremonie met survivors: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement.
De indrukwekkende Kaarsenceremonie: als het donker is worden alle kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking.
De feestelijke Slotceremonie: het zit er op! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.


Iedereen kan meedoen! Echt!

Jong en oud, vrienden, familie, collega's en (sport)verenigingen. Maar ook artiesten en bedrijven. Iedereen op een eigen manier. Schrijf je dus snel in en doe mee:

Als team of als deelnemer van een team.
Als survivor, wandel mee met de openingsronde.
Als vrijwilliger, zet uw eigen talent in!
Als sponsor, stel uw producten of diensten beschikbaar aan het evenement.



Doneren of geld overmaken voor de inschrijving?

het rekeningnummer is 10 10 90 633, tnv KWF SamenLoop Norg 2013. Als je inschrijft vermeldt dan eventueel de naam van je team.


Kick off op vrijdag 14 december bij Zwaneveld. Aanvang: 20.00 uur

Voor alle belangstellenden is er op vrijdag 14 december een grote informatie bijeenkomst in cafe Zwaneveld. Er wordt een (korte) film getoond, er is uitleg over het evenement en survivors, organisatoren en (een of meerdere) ambassadeurs komen aan het woord. Om de sfeer van de SamenLoop te proeven is er ook muziek. Teams en survivors kunnen zich alvast aanmelden en inschrijven. Het bijwonen van deze avond is een 'must' voor iedereen die ook maar enigszins interesse heeft om als vrijwilligers of deelnemer aan de SamenLoop mee te doen. Na afloop is er volop ruimte om met de organisatoren van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

Voor meer info kijk op de WEBSITE

1 opmerking:

Diederik Wierenga zei

Zijn er meer wandelaars die hieraan mee willen doen?
Als team deze 24 uur estafette loop wandelen.
Of wilt U een team sponsoren?

Laat Uw reactie weten.