maandag 17 december 2012

Grootse eindejaarsveiling RHF



De Raisin Hope Foundation Nederland organiseert in de week voor de kerstdagen een grootse eindejaarsveiling van allerlei bijzondere wieleritems, zoals het complete
WK-tenue van onze Nederlandse kampioen Niki Terpstra, een gesigneerd Team Sky-shirt van Chris Froome en de gehavende Tour de France-outfit van sprinter Tom Veelers.



De veiling start donderdagavond 13 december a.s. rond 23.00 uur op eBay. Tot en met 20 december kan er op maar liefst twintig unieke wieleritems uit het professionele wielerpeloton worden geboden. Uiteraard komt de opbrengst volledig ten goede aan de steun aan slachtoffers van traumatisch hersenletsel.



Niki Terpstra, officieel ambassadeur van de Raisin Hope Foundation Nederland (RHF), heeft zijn complete nationale outfit (shirt, broek, sokken, handschoenen en rugnummers) van het afgelopen WK in Limburg ter beschikking gesteld. Tourrevelatie Chris Froome signeerde een Team Sky-shirt waarin hij de Vuelta 2011 reed en Andreas Klier signeerde een Garmin-Barracuda-shirt van dit jaar voor de RHF. Onze in de Tour de France verrassend sterk acterende sprinter Tom Veelers schonk zijn bij de beruchte valpartij op weg naar Metz gehavende tenue, compleet met originele Tour-rugnummers! De Italiaanse ex-prof Dario Cioni toverde voor de RHF een uniek Team Sky-shirt uit de kast, dat ter ere van 150 jaar Italië speciaal voor de Giro van 2011 werd gemaakt. En wat te denken van de helm van de allereerste Chinees in en grote ronde? Ji Cheng zorgde voor deze historische mijlpaal. De Argos-Shimano-renner viel fors in de 19e etappe, maar sleurde daarna nog de hele dag op kop van het peloton voor zijn kopman Kittel en verdiende de prijs voor de strijdlust. De licht beschadigde helm die hij die dag droeg stelde hij ter beschikking voor de RHF-veiling.



Bijzonder zijn ook de tijdritpakken uit de privécollectie van Wim Sluis. De sponsor van WV De Volharding verschaft al jaren renners onderdak en kreeg als dank vaak een persoonlijk kledingstuk. Hij draagt de RHF een warm hart toe, want hij doneerde voor de veiling onder meer unieke tijdritpakken van toenmalig Nederlands kampioen Leon van Bon, Karsten Kroon (Rabo), Danny Nelissen (met WK-mouwtjes), de Estse kampioen Jaan Kirsipuu, Tom Cordes (PDM) en Niko Eeckhout. Verder worden er nog wielershirts van Sven Nijs (WK-trui), Jos van Emden (tijdritpak), Argos-Shimano (gesigneerd door de hele ploeg tijdens de Rik van Steenbergen Memorial), de dames van Skill-Shimano (gesigneerd tijdens de Brainwash Ladies Tour), Thijs Al, Lars van der Haar, Irene van den Broek en talent Pjotr van Beek (leiderstrui Westbrabantse Pijl) geveild. Allemaal fraaie wielerrelikwieën voor aan de muur, thuis of op kantoor, of als verrassing onder de kerstboom!



Houd de veiling dus in de gaten op eBay. Hieronder vind je de directe links naar het betreffende item op eBay of klik hier voor een overzicht van alle items op eBay.

Voor het hele aanbod en informatie kijk op de Website!
Website: raisinhope





Geen opmerkingen: