zondag 6 januari 2013

Tour for Life 2013


Sluit je aan bij het Tour for Life-peloton! Tour for Life is een week lang genieten. Genieten van indrukwekkende landschappen en intense teamgeest. Een week lang het beste uit jezelf halen. Met jouw deelname aan Tour for Life help jij Artsen zonder Grenzen om mensenlevens te redden. Elke slag van jouw pedalen levert geld op, waarmee zij medische noodhulp kunnen verlenen.





Tour for Life 2013 is een jubileumeditie. Een feestelijke tour vol verrassingen. Mis deze tocht niet: de vorige edities waren in recordtijd uitverkocht.

De feiten over Tour for Life:

√ in acht dagen van Italië naar Nederland

√ klassieke etappes en wereldberoemde cols
√ teams van 6 tot maximaal 12 renners en twee begeleiders
√ per team minimaal 15.000 euro ophalen

√ voor Artsen zonder Grenzen en voor slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën

‘Onbeschrijflijk! Gewoon met z’n allen kapot gaan, en dat eindigt dan in zo’n feest, wat een spektakel. De beste tocht van mijn leven!’ Bas Roukema van Bike-in-Balance, tijdens de finish.
Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt 235 euro per persoon, voor zowel deelnemers als begeleiders. Voor dat bedrag word je een week lang uitstekend verzorgd. Je krijgt één overnachting in een comfortabel hotel en zeven op een prima camping. Professionele koks reizen mee en bereiden elke dag lekkere en gezonde maaltijden. Jij en je fiets worden in de watten gelegd door de beste masseurs en deskundige mecaniciens. En na elke etappe zijn er de inmiddels legendarische Tour for Life-avonden met een videoterugblik op de dag, de briefing voor de volgende dag, optredens en véél gezelligheid!

Elke deelnemer krijgt bovendien het exclusieve Tour for Life-wielershirt. Schrijf je direct in!

Geen opmerkingen: