donderdag 14 februari 2013

Beginnen met hardlopen




Beginnen met hardlopen ?
Doe een beginnerscursus bij Loopgroep Nienoord.



Loopgroep Nienoord organiseert voor beginnende hardlopers en voor hardlopers die enige tijd ‘uit de running’ zijn geweest een beginnersclinic hardlopen. Doel van de cursus is om na 15 weken zelfstandig 5 kilometer aaneengesloten te kunnen hardlopen. Na de clinic kan bijvoorbeeld deelgenomen worden aan de 4-mijl van Groningen of de Run van Roden.

Na afloop van de cursus kunnen deelnemers lid worden van Loopgroep Nienoord of een andere loopgroep (geen verplichting).

Door regelmatig te trainen is het mogelijk om eens deel te nemen aan een 10-kilometer loop of wellicht over een jaar aan een halve marathon, zoals de Leekster Lente Loop (dit jaar op 23 maart).

De cursus is gepland op donderdagavonden om 19.00 uur vanaf de locatie ‘infocentrum’ op het Landgoed Nienoord te Leek. De eerste clinic vindt plaats op 28 februari 2013 en vervolgens op nog 14 achtereenvolgende donderdagavonden (met uitzondering van Hemelvaartsdag).

De kosten voor deelname bedragen € 15,- voor de totale cursus.

Aanmelding en info over de cursus bij Sonja van den Berg of Anko Odding via email beginnersgroep@loopgroepnienoord.nl of telefonisch via 06-22553346. Zij zullen ook de cursus geven. Op deze website is nog meer informatie te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij “Lid worden ?”


Website: Loopgroep Nienoord

Geen opmerkingen: