vrijdag 8 maart 2013

Maxi Comfort driewieler



De Maxi Comfort driewieler van Van Raam is een modern vormgegeven driewieler met een lage instap en lagere zitpositie. Door het uniek ontwikkeld frame trapt u iets naar voren. Tijdens het opstappen kunt u met beide benen op de grond blijven staan en het zadel min of meer onder u door trekken waardoor het opstappen erg eenvoudig gaat.

Door speciale constructie van het frame ontstaat er een ergonomische zithouding; polsen, nek en schouders worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de licht voorwaartse trapbeweging kunt u de kracht van uw benen beter benutten. De lagere zitpositie zorgt ervoor dat uw zwaartepunt lager ligt en het fietsen comfortabeler is.

De Maxi Comfort kan worden uitgerust met een elektromotor die als trapondersteuning het fietsen makkelijker maakt. Daarnaast zijn er vele andere opties en accessoires om de fiets compleet te maken. Kijk voor meer informatie ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Onder andere geschikt voor:
De Maxi Comfort driewielfiets is geschikt voor volwassenen die moeite hebben met hun evenwicht, moeite hebben met op en afstappen en comfortabel willen fietsen.

Website: Van Raam

Geen opmerkingen: