donderdag 15 augustus 2013

Intern transport fiets Van Raam



Van Raam levert wederom 5 intern transportfietsen aan Europees grootste technische groothandel Kramp.
Zowel Van Raam als Kramp zijn bedrijven met een rijk verleden die beide opereren vanuit Varsseveld.

Kramp werkt momenteel met 1300 medewerkers in een 16 tal landen als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Voor de eigen magazijnen van Kramp heeft Van Raam wederom 5 intern transportfietsen gemaakt. Kramp heeft ondertussen al meerdere keren 5 van deze fietsen besteld. Binnen de productieruimte van Van Raam (totale grootte van het bedrijf 6800 m2) worden er al een flink aantal van deze zelf ontwikkelde magazijnfietsen gebruikt.

Deze interntransportfietsen zijn met name makkelijk om binnen de fabriek en het magazijn pakketjes en goederen te transporteren. Steeds meer bedrijven vragen ons na een bedrijfsbezoek of zij ook van deze handige intern transportfietsen kunnen bestellen.

Deze zijn voor Van Raam eenvoudig geschikt te maken naar de eigen wensen van de klant. Zo kan er een bakje voor de handscanner en de formulieren gemonteerd worden aan het stuur. De fiets kan geleverd worden als doortrapper zodat er ook achteruit mee gefietst kan worden. Indien gewenst kunnen er versnellingen, een parkeerrem of zelfs een elektromotor op gemonteerd worden. Ook is de fiets in elke gewenste huiskleur te spuiten. Op verzoek wordt deze intern transport fietsen speciaal geproduceerd.

Website: Van Raam

Geen opmerkingen: