zondag 8 september 2013

Ervaren Buitendienstmonteur - #Assen



Voor ons filiaal in Assen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:


Ervaren Buitendienstmonteur



Jouw functie
Als Buitendienstmonteur ben je bezig met de volgende taken:
Het intern of extern in elkaar zetten, onderhouden, repareren, testen, schoonmaken, ophalen en (vaak met instructies) afleveren van revalidatietechnische hulpmiddelen (voornamelijk scooters en rolstoelen). Het verlenen van ondersteuning aan de overige diensten (waaronder de advisering). Er wordt deelgenomen aan de 24-uurs serviceweekdienst. Het invullen / wijzigen van bij de middelen behorende documenten (ten behoeve van met name de administratie) en het ondersteunen bij alle voorkomende taken in de technische dienst.

Jouw profiel:
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau in een technische richting. Ervaring met elektronica is een pre. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt affiniteit met de doelgroep en revalidatietechniek. Je kunt goed werken met MS Office. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen, procedures en producten.

Ben jij sociaal en communicatief vaardig, een teamworker, maar ook zelfstandig, stressbestendig en een aanpakker? Dan zoeken we jou.

Meyra biedt:
Een uitdagende fulltime functie waarin je je eigen inzichten kunt realiseren. Een doelgroep die de snelheid en het hoge niveau van service weet te waarderen. Een gedreven groep mensen. Een markt in ontwikkeling. Goede arbeidsvoorwaarden.


Interesse?
Stuur je cv en motivatie naar Meyra Holding B.V.,
t.a.v. Petra van der Zwan, Gildenstraat 6 a, 3861 RG NIJKERK.
Of mail je cv en motivatie naar pvdzwan@meyra.nl

Website: Meyra

Geen opmerkingen: