dinsdag 22 oktober 2013

NAH-infomiddag Heliomare



Tijdens de Week Chronisch Zieken organiseert Heliomare Zaanstreek/Waterland op dinsdag 12 november een informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, betrokkenen en geïnteresseerden.



Er wordt informatie gegeven over de oorzaken, maar vooral ook over de gevolgen van hersenletsel. In veel gevallen heeft hersenletsel grote gevolgen voor het dagelijks leven. Dat geldt niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn/haar omgeving.



Wie meer wil weten over hersenletsel of hierover met anderen in gesprek wil gaan is dinsdag 12 november van harte welkom op het onderstaand adres en de organisatie ziet ook graag familie, vrienden en geïnteresseerden mee komen. De bijeenkomst is van 16.30 tot 19.00 uur en is gratis toegankelijk.



Om een inschatting te maken van het aantal bezoekers, vraagt Heliomare Zaanstreek/Waterland belangstellenden om zich vóór 4 november a.s. aan te melden en door te geven met hoeveel personen de bijeenkomst wordt bezocht.



Aanmelden:

Aanmelden kan bij Margreet Luttik

Telefoon: 088 9204646

Email: m.luttik@heliomare.nl



Adres:

Heliomare Zaanstreek/Waterland

Behandel-, activerings- en afasiecentrum

Noorderhoofdstraat 127

1561 AT Krommenie

www.heliomare.nl

Geen opmerkingen: