vrijdag 10 januari 2014

Test senioren driewielfiets met trapondersteuning


Test senioren driewielfiets met trapondersteuning

In het onderstaand filmpje ziet u hoe een 70 jarige persoon met een Easy Rider driewielfiets van Van Raam de Gotthard pas overgaat
Deze Easy rider is een deelbare variant met trapondersteuning met overkapping, telefoonhouder en zonnepanelen, ook de hond mag mee. Het verslag is van 2010 toen de Easy Rider nog een andere trapondersteuning had dan het huidige generatie. Met de huidige Silent HT motor zou deze rit nog makkelijk zijn geweest. Eerder maakte een 72 jarige duitse vrouw al een reis van 1200 km op de Easy Rider langs de Donau >>.

Easy Rider Driewielfiets

De Easy rider driewielfiets van Van Raam wordt gebruikt voor mensen die problemen hebben met hun evenwicht. Deze driewielfiets is uniek omdat hij een andere zitpositie heeft. De zitting van de Easy Rider driewielfiets geeft u meer ondersteuning dan een gewoon zadel. Het zwaartepunt ligt veel lager door de lage zitpositie, hierdoor is de driewielfiets stabieler en voelt u zich veiliger. Deze Easy Rider fiets wordt ook veel gebruikt door senioren die niet meer op een tweewielfiets kunnen fietsen maar wel zelfstandig mobiel willen blijven.

70 jarige fietst met Easy Rider over de Gotthard pas


Geen opmerkingen: