vrijdag 18 april 2014

De landinrichtingscommissie Roden-Norg organiseert open dag op 14 juni met verschillende fietsroutes

De landinrichtingscommissie Roden-Norg organiseert ter gelegenheid van de afronding van haar werk een open dag op zaterdag 14 juni 2014. In 1984 is de Landinrich- tingscommissie geïnstalleerd. En nu, 30 jaar later, nadert de uitvoering zijn afronding. In de loop van 2014 worden de nog in uitvoering zijnde projecten afgerond. Dank- zij een goede onderlinge samen- werking en de medewerking van talloze particuliere grondeigenaren zijn de doelstellingen nagenoeg volledig gehaald. U kunt ge- nieten van een omgeving die nog aantrekkelijker is geworden dan ze al was.
Op 14 juni kunt u op ontspannen en educatieve wijze kennis nemen
van de gevolgde werkwijze, wat er in het gebied is veranderd, waar- om en hoe. Tijdens de fietstocht kunt u (een deel van de) resultaten van het landinrichtingswerk zien. U kunt de verschillende fietsroutes zelf fietsen (op eigen fiets). Op verschillende locaties in het gebied wordt uitleg gegeven over de verschillende aspecten van het project. In de Brinkhof in Norg is 14 juni de fietskaart af te halen met daarop de mogelijke routes

Ook presenteert de kunstcommissie het kunstproject van de landin- richtingscommissie, waarbij twee kunstwerken worden onthuld en uitleg wordt gegeven van de in- houd van dit deelproject.

Website: Dit is Roden

Geen opmerkingen: