Ontdek het brede assortiment Marrald sportkleding gratis verzending shop nu  photo 00369502-6b26-4b3c-8e38-faafc2459b51_zpscdf943b9.png

zaterdag 7 april 2018

RollOn Route tijdens de @drentsefiets @RTVDrenthe @vanraam @drenthe

De RollOn Route (ca. 25 á 30 km per dag) is een onderdeel van de route 30/40 km. Deze route is geschikt voor deelnemers die gebruik maken van vervoermiddelen als scootmobiel, al dan niet elektrisch aangedreven rolstoel van Wheely, driewieler, enz..
Dit houdt o.a. in dat er een servicebus met onderdelen op de route meerijdt, er gehandicaptentoiletten aanwezig zijn bij de controleposten en de route goed begaanbaar is voor rolstoelers. Soms zit er een – onvermijdbaar – stukje klinkerweg in de route, maar dit is nooit lang.
Onderweg komt u tenminste één controlepost tegen waar u uw deelnemersboekje moet laten afstempelen. Daar waar de route afwijkt van de 30/40 km is dit aangegeven door middel van het gele gebruikelijke routebordje Drentse Fiets4Daagse en een onderbordje ‘RollOn Route’.
Dit jaar vanuit meerdere startplekken kun je starten, zodat er nog veel meer mogelijkheden voor mensen met een beperking om mee te kunnen doen.
 Norg ›RollOn Route  25 km
 AssenRollOn Route  30 km
 EmmenRollOn Route  30 km
 MeppelRollOn Route  30 km

http://www.fiets4daagse.nl/rollon-route/ voor Aanmelden en/of meer informatie

In 2012 ben ik begonnen met de RollOn Route van uit Norg.
Daarna de 40km route gefietst en afgelopen jaar zelfs de 60km route gefietst.
Daar moest ik wel voor trainen maar dat ik het gehaald daar was ik enorm trots voor op mijzelf.

Geen opmerkingen: