woensdag 12 september 2012

Welke winter fiets kleding heb ik nodig?



Fietsen tijdens de koude wintermaanden meestal gaat om blootstelling aan wind, regen en temperaturen onder het vriespunt, dus het is een goed idee om wat serieus nagedacht te geven aan wat de winter fiets kleding die je zou moeten dragen voordat u besluit om buiten hoofd voor een rondje over de lokale wegen of bospaden. Winter fiets kleding in veel gevallen betekent het gooien van een paar meer lagen dan normaal, maar er zijn een aantal specifieke punten van fietskleding voor de winter fietsen die de moeite waard te investeren inch


Thermische panty – fietsen panty’s zijn een briljante uitvinding en als je eenmaal hebt geprobeerd hen zal je nooit meer terug zien. Fietsen panty’s zijn geschikt voor alle kille dag op de fiets, maar als het weer echt koud is, probeer dan thermische fietsen panty’s.
Bibbed panty’s – dit zijn fietsen panty met een extra bib sectie om uw onderrug en buik door middel van schouderbanden te dekken. Ze zien er niet erg elegant, en zijn een nachtmerrie om te navigeren als je een dringende wc stop terwijl uit op de fiets, maar ze gaan een lange weg naar het houdt je warm op de winter ritten.
Waterdichte hoge zichtbaarheid fietsen jas – evenals veel nat en winderig weer, winter fietsen is ook opmerkelijk voor slechte lichtomstandigheden tijdens de dag. Als u het fietsen op de weg, maak jezelf zo zichtbaar mogelijk door het dragen van reflecterende kleding. Kies een water-en winddichte ademende stoffen om u te strak en droog.
Waterproof fietsbroek – als het weer nat, winderig, of beide, het laatste wat je nodig hebt is koud, nat benen. Houd je benen warm en droog onder de waterdichte fietsbroek, maar probeer een goede kwaliteit broek te kopen met een ademende stof of je zal eindigen badend in het zweet, niet leuk en zullen je verlaten met een vervelende chill.
Waterdichte overschoenen – fietsen overschoenen, of huiden, zijn een geschenk uit de hemel op koude, natte en winderige dag. Betere kwaliteit versies zijn vervaardigd uit een rubberachtig materiaal en ze zijn ontworpen om te glijden over je fietsschoenen, waardoor de cleat gebied dat vrij is. Ze helpen om uw voeten te isoleren uit het water en de kou, maar pas op voor het zetten van uw voet in een plas en het krijgen van water in de overschoen-het droogt niet uit!
Winter fietshandschoenen – full-vingerige handschoenen zijn een absolute noodzaak voor de winter fietsen. Idealiter kiest u een paar fietshandschoenen die water-en winddicht. Niet alle lange vingers winter handschoenen zijn waterdicht, dus lees de product details alvorens te kopen.
Thermische hoed – een thermische hoed gedragen onder je fietshelm stopt u verliest warmte van de bovenkant van je hoofd. Het moet ook betrekking hebben op je oren en houd de wind buiten.
Buff – deze handige artikelen zijn verkrijgbaar bij motorkleding winkels en zijn een buisvormig stuk stof ontworpen om de wind te houden van uw nek.

Welke andere winter fietsen kleding heb ik nodig?

Tijdens het fietsen in de winter, denk lagen. Vermijd dikke vachten zoals u zult zweten te veel, en liefst draag heel veel dunne, ademende lagen kun je gemakkelijk verwijderen moet het weer te verbeteren, terwijl u er niet bent. Alle kleding gemaakt van Merino wol is een grote buy-dit is een natuurlijke stof die is zeer effectief op het beheersen van lichaamswarmte.

Kies zorgvuldig uw winter fiets kleding en altijd te besteden zoveel als je kunt veroorloven voor een betere kwaliteit merk. Fietsen is geen lol aan als je koud en nat, dus zorg ervoor dat je de juiste jurk voor je uit te gaan voor een winterse fietstocht!

Voor meer nuttige tips en adviezen over fietsen, bezoek mijn familie fietsen site voor tal van fiets-advies met tips over welke fietsen accessoires zijn de moeite waard te investeren in, plus informatie over fietsvakanties en fietsvriendelijke bestemmingen.

Geen opmerkingen: