vrijdag 11 januari 2013

Test duofiets side by side driewieltandem Fun2Go





Op deze onafhankelijke gebruikerstest van de Fun2Go duofiets ziet u heel duidelijk hoe gebruikers de Fun2Go side by side driewieltandem van Van Raam ervaren.
Deze tandem, waarbij je naast elkaar zit, wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, fietsen met een lichamelijke beperking, fietsen met een visuele beperking, fietsen met evenwichtsstoornissen of andere vormen waarbij het zelfstandig deelnemen aan het verkeer niet optimaal is. Daarnaast zijn er ook mensen die het fietsen op deze manier gewoon veel gezelliger en plezieriger vinden.

Sponsoring duofiets driewieltandem
Steeds meer zien wij dat er om deze duofiets driewieltandem te bekostigen, gebruik word gemaakt van creatieve acties. Het laten sponsoren door een bedrijf met een jubileum, de plaatselijke Rotary inschakelen, sportevenementen met sponsoring etc etc. De ervaring leert dat de (plaatselijke) pers vrijwel altijd een artikel schrijft met een foto van de side by side tandem en de sponsor. Als u ook nog een bordje op de duofiets opneemt met de sponsor is iedereen blij met de aanschaf van de fiets. De positieve promotie blijft jarenlang zijn vruchten afwerpen. Op onze facebookpagina ziet u veel voorbeelden van sponsoring van de duofietsFun2Go.

Bekijk eerst maar eens hoe gebruikers deze side by sidefiets ervaren.


Geen opmerkingen: