vrijdag 12 juli 2013

RTV Drenthe op koers met de Fiets4Daagse



De Drentse Fiets4Daagse beleeft deze zomer de 48ste editie. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli volgt de RTV Drenthe niet alleen de fietsers, maar ook de vele vrijwilligers en organisatoren. Het verslag is dagelijks te zien in het Fiets4Daagse Journaal op TV Drenthe en te horen in het radioprogramma De Brink dat live vanaf de Fiets4Daagse wordt gepresenteerd.

TV Drenthe
Presentatrice Ineke Kemper fietst ook dit jaar weer mee. Het Fiets4Daagse Journaal toont op maandag 22 juli de voorbereidingen van het fietsevenement. Van dinsdag tot en met vrijdag volgt het televisie-team diverse routes. Wat beleven de fietsers onderweg? Welke vrijwilligers zijn in touw om alles in goede banen te leiden? Zijn er valsspelers die met hun E-bike iedereen inhalen? U ziet het allemaal van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli vanaf 18.15 uur in het Fiets4Daagse Journaal op TV Drenthe.

Radio Drenthe
Het radioprogramma De Brink strijkt neer in de RTV Drenthe roadstudio. Aaldert Oosterhuis presenteert de uitzending op dinsdag tot en met vrijdag rechtstreeks vanuit Smilde, Orvelte, Ruinerwold en Wilhelminaoord. Verslaggever Hielke Meijer gaat op pad en mengt zich tussen de fietsers om de sfeer te proeven en verslag te doen vanaf de route. U hoort het in De Brink van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juli, tussen 10.00 en 12.00 uur op Radio Drenthe.

Niets missen van de Fiets4daagse? Op rtvdrenthe.nl vindt u meer informatie en daar kunt u ook de uitzendingen bekijken. Dit is ook mogelijk via de RTV Drenthe app.

Geen opmerkingen: