zondag 25 augustus 2013

Stichting Raisin Hope RH Cycling Event



De Raisin Hope Foundation Nederland steunt de slachtoffers van traumatisch hersenletsel en hun naasten. Hoop is voor hen belangrijk om een moeilijke periode in hun leven door te komen. De RHF geeft hen hoop via informatie en verhalen van lotgenoten.

De Raisin Hope Foundation Nederland stelt zich ook ten doel om geld bijeen te brengen om organisaties en projecten op het gebied van traumatisch hersenletsel financieel te ondersteunen. Zij doet dit door activiteiten te organiseren die gericht zijn op de fietswereld en dan in het bijzonder de sportieve toerfietser en wielerfans. Om deze activiteiten te kunnen ontplooien is de stichting afhankelijk van sponsors en giften van particulieren.

Website: Stichting Raisin Hope



Inschrijven voor de tweede editie van ons Raisin Hope Cycling Event kan nu! Dit bijzondere wielerevenement, met toertochten voor toerfietsers van alle niveaus, vindt op zaterdag 31 augustus plaats op wielerbaan Wheerlerplanet in recreatiegebied Spaarnwoude.



Het Raisin Hope Cycling Event 2013 is een wielerevenement voor zowel slachtoffers van (traumatisch) hersenletsel en hun familie, vrienden en kennissen als de fanatieke sportieve toerfietser. Met evenement wil de Raisin Hope Foundation Nederland geld in te zamelen om meer begrip te kweken voor mensen met traumatisch hersenletsel.



Toertochten

Het Raisin Hope Cycling Event biedt drie toertochtmogelijkheden:



- een lus van 3.200 meter op het afgesloten wielercircuit van Wheelerplanet, waar deelnemers op eigen niveau een aantal ronden kunnen rijden. Start naar keuze tussen 10.00 en 12.00 uur.

- een lus van 20 kilometer door het recreatiegebied Spaarnwoude over autoluwe wegen en fietspaden, waar deelnemers op eigen niveau een aantal ronden kunnen rijden. Start naar keuze tussen 10.00 en 12.00 uur.

- een toertocht van 100 kilometer door het fraaie Noordhollandse landschap met onder meer de beroemde Zaanse Schans en het werelderfgoed van de Beemsterpolder. Deze tocht is mede uitgetekend door onze ambassadeur en Nederlands kampioen Niki Terpstra, die zijn hele wielerleven lang al in dit gebied zijn trainingsrondes rijdt rond zijn woonplaats Krommenie/Assendelft. Ook is het mogelijk deze ronde te combineren met de 20 kilometer-lus, waardoor de afstand 120 kilometer wordt. Start naar keuze tussen 8.30 en 9.15 uur.



Route

De Raisin Hope Toertocht van 100/120 km loopt via de volgende plaatsen:

Recreatiegebied Spaarnwoude – Westzaan – Zaandijk - Zaanse Schans – Neck – Purmerend - Oosthuizen – Avenhorn – Spierdijk - Heerhugowaard/Obdam – Rustenburg – Ursem - Schermerhorn – Driehuizen - West-Grafdijk – Markenbinnen – Westknollendam - Wormerveer – Krommenie – Willis – Krommeniedijk - Busch en Dam - Recreactiegebied Spaarnwoude (lus van 20 km)

Website: RH Cycling Event!

Geen opmerkingen: