vrijdag 4 april 2014

Astorc Scootwagen Vouwbare aanhangwagen voor scootmobiel of driewielfiets

Astorc

Astorc Scootwagen
Vouwbare aanhangwagen voor scootmobiel of driewielfiets

Vanaf voorjaar 2013 levert Astorc zijn nieuwe RDW goedgekeurde aanhanger voor scootmobiel of driewielfiets. Door de populariteit van de eerste Scootwagen heeft Astorc veel ervaring opgedaan met deze zeer lichte, compacte en zeer degelijke aanhangwagen. Het nieuwe model mag er dan ook zijn.

De nieuwe Scootwagen is geschikt voor zowel 3 wiel als 4 wiel scootmobielen van alle fomaten. Ook driewielfietsen kunnen hier uitstekend op mee worden genomen dankzij een slimme aanpassing. Naast scootmobiel of driewielfiets kan voortaan ook de (elektrische) fiets van een partner standaard meegenomen worden.

Opbergen is geen probleem. Het Verticale Parkeer Systeem VPS wordt standaard meegeleverd. Uw Scootwagen staat binnen enkele tellen overeind en ingeklapt om vervolgens naar zijn plek gerold te worden. Bijvoorbeeld achter in de garage.

De Scootwagen in detail:

Certificering
Door de veranderde wetgeving heeft de nieuwe Scootwagen een typegoedkeuring en een corresponderend chassisnummer. Doordat de Scootwagen EU-gecertificeerd is en daardoor een uniek nummer heeft, kunt u in geval van diefstal met uw certificaat altijd aantonen dat u de eigenaar bent.

Universeel ontwerp
Door de universele eigenschap is de Scootwagen te gebruiken voor vervoer van scootmobielen met 3 en 4 wielen. Hierdoor heeft de U de vrijheid om te kunnen wisselen van scootmobiel en fietsmodellen.

All-in pakket
De Scootwagen wordt nu standaard met VPS (Verticaal Parking System) en gemonteerde fietsdrager voor alle types (elektrische) fietsen geleverd. Hierdoor is de Scootwagen in het gebruik ook tijdbesparend. De Scootwagen wordt inclusief oprijplaten en spanbandenset geleverd.

Inklapbare constructie
Door de inklapbare eigenschap en de verkleinde VPS is het mogelijk om de Scootwagen in een kleine ruimte zeer ruimtebesparend verticaal op te bergen. Op de VPS neemt de Scootwagen evenveel ruimte in als een fiets. Met de 4 zwenkwielen van de VPS is hij ook makkelijk te verplaatsen. Door zijn geringe stahoogte (175 cm) is het mogelijk onder alle deurposten en garagedeuren door te rijden.

Demontabele bodemplaten:
Als praktische optie kunnen de bodemplaten van de Scootwagen verwijderd worden. De Scootwagen wordt lichter waardoor de gebruiker minder kracht hoeft te zetten bij het kantelen op de VPS. De VPS is een uitvinding van Astorc.

Lage kogeldruk:
Bij een maximaal geladen Scootwagen is de druk op de kogel 45 kg. Door deze lage kogeldruk is het wettelijk mogelijk de Scootwagen met veel auto’s te gebruiken. Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

Dubbele coating
Uiteraard is de constructie van de Scootwagen van hoogwaardig staal gemaakt en wordt de Scootwagen verzinkt én gepoedercoat, zodat u beschikt over high-end product van topkwaliteit.

Gemak in transport
De verzending naar ons als dealer geschiedt als één geheel gemonteerd pakket. De Scootwagen wordt door ons dus ook gebruiksklaar geleverd waardoor deze, indien gewenst, direct aan de auto gekoppeld kan worden. Het gehele proces is tijdbesparend. De Scootwagen kan ook leeg vervoerd worden.

Garantie
Omdat we veel vertrouwen hebben in ons product en de hoge kwaliteit, leveren we de Scootwagen met 2 jaar garantie.

Productie en service vanuit Nederland
De binnenlandse productie brengt kwaliteit en snelle service met zich mee. Ook een snelle levering van reserve onderdelen zal geen probleem zijn.

Producteigenschappen
Leeg gewicht 92 kg
Max. laadvermogen 200 kg
Lengte 2550 mm
Breedte 1435 mm
Hoogte 1050 mm (met fietsklem) – 520 mm (zonder fietsklem)
Hoogte op de VPS 1750 mm
Laadvloer LxB 1280 mm x 1100 mm

Website: .scoot2be



Geen opmerkingen: