zondag 27 april 2014

Drymer Glider

De Glider is een zogeheten lowrider, trike. Door de lage zitpostitie heeft de Glider een fantastische wegligging, welke zorgt voor een hoge "fun" factor. In combinatie met de ergomische zitpostie, en verschillende mogelijkheden van aandrijfvormen kunnen er op een comfortabele wijze lange afstanden worden afgelegd.

De Glider is leverbaar met onderandere Sunstar elektrische trapondersteuning, maar naar keuze ook met verschillende derailleur uitvoeringen.

Vergelijkend met soort- gelijke fietsen is de Glider een erg compact model, wat deze wendbaar en makkelijk bestuurbaar maakt. Een uniek punt van de Glider is het bovenstuur, wat verschillende voordelen met zich mee brengt. Hierdoor onstaat er een directe en duidelijke manier van sturen.

Mede door het gebruik van de lichtmetalen velgen in combinatie met Schwalbe ballonbanden krijgt de Glider een stoer en robuust uiterlijk.

Op de Glider zijn verschillende opties mogelijk, welke naar keuze kunnen worden toegevoegd aan het model. U kunt hierbij denken aan een overkapping, verschillende kleursamenstellingen, en verschillende veiligheidsaccessoires.


Website: Drymer Glider

Geen opmerkingen: