vrijdag 27 juni 2014

NAH - het doel van 2014 @Elastiekenkoers @vdsarfoundation

Dit jaar heeft de stichting gekozen voor kinderen met Niet Aangeboren Hersenletsel uit de Hof van Twente. De opbrengsten worden besteed aan deze patiënten, om hen de mogelijkheid te bieden om te sporten en te bewegen bij Roessingh in Enschede.



In samenspraak met de Edwin Van der Sar foundation (www.edwinvandersarfoundation.org ) heeft het bestuur van de Elastiekenkoers dit doel gekozen en hopen op net zo veel enthousiasme als bij de voorgaande edities!


Wat is de Elastiekenkoers?

De Elastiekenkoers is een Stichting die voor en door inwoners van de Hof van Twente is opgezet. Ons doel is "noaberplicht" maar dit door middel van het organiseren van een wielertocht van ca. 170 km.



De Stichting heeft als doel jeugdige inwoners van de Hof van Twente met een ernstige aandoening te ondersteunen bij hun ziekte, een wens te vervullen of de behandelende instelling te ondersteunen met praktische hulp! Jaarlijks zal door de Stichting een andere doelgroep worden bepaald.



Ons motto: Winnen doe je samen!



Met de jaarlijkse fietstocht wordt geld ingezameld voor de patiënt en/of de behandelende instelling. Er wordt geen geld standaard overgemaakt naar een instelling maar om de hulp tastbaar te maken worden praktische hulpmiddelen ingekocht of ruimtes voor patiënten die worden behandeld, ingericht.

Website: Elastiekenkoers

Geen opmerkingen: