woensdag 22 oktober 2014

Aanbieding Winterpakket Fietskleding Wielersokken en polsbandje GRATIS!



Met het RHF-winterpakket kun je ook in de koude maanden lekker door fietsen! En dat voor een stuntprijs!



Het winterpakket bestaat uit een wintershirt lange mouw, winterbroek lang, wielersokken en een GRATIS polsbandje! En uiteraard voorzien van je eigen rennersnaam en eventuele sponsor- of teamnaam*!



*Helaas is het niet mogelijk om de winterbroeken te personaliseren. De stof waarvan deze broek gemaakt wordt, is niet geschikt voor na-bedrukking. De winterbroek heeft ook een ander maatsysteem, doordat er meer tussenmaten zijn. Kijk voor de maattabel hier (klik hier).



Retour & maattabel

Aangezien de RHF-wielerkleding gepersonaliseerd wordt met eigen renners- en sponsor/teamnaam kan de kleding niet retour gezonden worden. Bepaal dan ook zo goed mogelijk je maat aan de hand van de maattabel op de pagina met uitgebreide informatie.



Uitgebreide informatie en maattabel shirts (klik hier)

Uitgebreide informatie en maattabel broeken (klik hier)



Levertijd

De RHF-wielerkleding wordt gepersonaliseerd met eigen renners- en sponsor/teamnaam. Dit is een kostbare handeling bij afname van kleine hoeveelheden. Om de scherpe prijzen te kunnen bieden spaart de RHF de bestellingen op, voordat de kleding in productie wordt genomen. Hierdoor is de levertijd normaal gesproken enkele weken.

Voor Bestellen klik HIER

Geen opmerkingen: