Marrald sportkleding gratis verzending shop nu Alles voor fietsen  photo 00369502-6b26-4b3c-8e38-faafc2459b51_zpscdf943b9.png

zaterdag 24 oktober 2015

#Samenfietsen voor een (aangepaste)Fiets @raisinhope_nl voor #NAH

Beste……,

Als ambassadeur van de Raisin Hope Foundation Nederland zet ik mij in voor mede-getroffenen van niet aangeboren hersenletsel (NAH), zodat zij ook meer mogelijkheden krijgen om te bewegen.

Fietsen is een mooie en gemakkelijke manier om te kunnen bewegen. Dat heeft mij na mijn hersenletsel enorm geholpen. Het sportief bewegen heeft tot heel wat verbeteringen in mijn fysieke en sociale situatie geleid.

Sinds een jaar kan ik weer hardlopen en schrijven met rechts, dat was eerst geblokkeerd. Door het hardlopen krijg ik een andere beweging, wat mijn lichaam ook helpt om nog meer en beter te kunnen fietsen. Ook in het sociale leven geeft dit mij een enorme boost. Ik doe nu dingen die ik voor jaren geleden voor onmogelijk zou hebben gehouden.

De energie die mij dit geeft wil ik graag gebruiken om anderen te helpen. Geld is meestal het grootste probleem voor mensen met hersenletsel. Een kostbare aangepaste fiets aanschaffen is doorgaans niet mogelijk. De RHF bouwt momenteel aan een landelijk netwerk van aangepaste fietsen, die door iedereen met hersenletsel op afspraak gratis kunnen worden geleend. Zo krijgen mensen met hersenletsel een deel van hun vrijheid terug, groeit hun zelfvertrouwen en kunnen zij weer volop in de samenleving staan. Ik weet dat het werkt!

De jaarlijkse Raisin Hope Ride van de RHF is een van de activiteiten, waarmee de RHF geld bijeen haalt voor haar werk. Dit evenement vindt plaats in Spaarnwoude en trekt vooral deelnemers uit Noord-Holland. Toen ik daar vorig jaar was kreeg ik de opmerking, nadat ik verteld had waar ik woonde, wonen daar ook mensen met NAH? Deze opmerking gaf mij de stimulans om te kijken of het mogelijk is om een Raisin Hope Ride hier in Noord-Nederland te kunnen organiseren. Dit kan ik niet alleen. Het zou mooi zijn om dat met meerdere partijen samen te kunnen organiseren.

Mijn vraag is:
Lijkt u dit wat en zou u mij willen helpen om dit te verwezenlijken? Uiteraard sta ik open voor alle suggesties.

Ik hoop graag van u te horen.

Met sportieve groeten,

Diederik Wierenga
Norg
Tel: 0630638767
Email: wierenga.diederik@gmail.com

PS. Voor meer informatie over de Raisin Hope Foundation Nederland zie www.raisinhope.nl.

Geen opmerkingen: