woensdag 18 mei 2016

@raisinhope_nl Maak van jouw Rondje Stelling of trainingsrit een sponsortocht!


 

 

De bijdrage van 2 euro van alle deelnemers aan Rondje Stelling is fantastisch, maar je kunt als deelnemer meer doen. Start een eigen sponsoractie onder familie, vrienden, kennissen en collega's met de RHF Bidon Challenge en breng deze zaterdag 3 september 2016 tijdens Rondje Stelling naar Wheelerplanet of neem onze evenementlocatie op in je eigen trainingsrit van die dag.


Het doel van het RHF-evenement 'Fietsen voor Hersenen' en Rondje Stelling is om ook dit jaar het aangepaste fietsennetwerk van de RHF uit te breiden. Met dit netwerk wil de RHF via een uitleensysteem kostbare aangepaste fietsen voor mensen met hersenletsel gemakkelijker bereikbaar maken. De RHF-voorzitter benadrukt wel dat de twee euro per deelnemer aan de toertochten van Rondje Stelling bij lange na niet voldoende zijn om ook maar één aangepaste fiets aan het RHF-netwerk toe te voegen. ,,Bij een aangepaste fiets gaat het om een driewielfiets, handbike, duofiets of tandem. Deze fietsen variëren in prijs van 3.00 tot 6.000 euro. Daarom roep ik alle deelnemers, wielerclubs- en verenigingen en bedrijfsteams op om vrijwillig een eigen sponsoractie op te zetten rondom Rondje Stelling. Dat kan gemakkelijk via onze Bidon Challenge, waarmee fietsers in de aanloop een eigen sponsoractie onder familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen opzetten. Ze kunnen de opbrengst vervolgens op zaterdag 3 september symbolisch in een bidon komen aanbieden op Wheelerplanet. Als deelnemer aan Rondje Stelling of door Wheelerplanet die dag in de eigen trainingsrit op te nemen.''

Op onze RHF-website lees je alles over hoe je van Rondje Stelling of je eigen trainingsrit een sponsortocht kan maken, waaronder een groot aantal actie-ideeën.
Gerschreven door Raymond kool 

Geen opmerkingen: