Ontdek het brede assortiment Marrald sportkleding gratis verzending shop nu  photo 00369502-6b26-4b3c-8e38-faafc2459b51_zpscdf943b9.png

maandag 23 mei 2016

@raisinhope_nl @Norg @hersenstichting De Bidon Challenge is een nieuw initiatief van de RHF om mensen met hersenletsel te steunen

De Bidon Challenge is een nieuw initiatief van de RHF om mensen met hersenletsel te steunen. Met de subtitel 'Fietsen voor hun vrijheid' wil de RHF toerfietsers en wielrenners bewegen een bijdrage te leveren aan het aangepaste fietsennetwerk, dat wij voor onze doelgroep realiseren.


Vul bidons met geld en rijd deze op zaterdag 3 september naar Wheelerplanet Spaarnwoude! Dat is de simpele opdracht die wij de deelnemers aan de Bidon Challenge geven. Wij vragen toer- en wielerclubs, maar ook bedrijven en individuele sportieve fietsers, om gedurende het komende fietsseizoen een of meerdere sponsoracties op touw te zetten en de opbrengst hiervan symbolisch in een bidon op de fiets te plaatsen en deze zaterdag 3 september 2016 tijdens ons evenement Fietsen voor Hersenen in Spaarnwoude te komen overhandigen. Je kunt vanaf Wheelerplanet ook starten voor de toertocht Rondje Stelling, dat de Raisin Hope Foundation Nederland als goed doel heeft omarmd.

Deelnemers kunnen zelf bepalen hoe zij geld op willen halen met de Bidon Challenge. Niets is te gek! Op onze website hebben wij ter inspiratie alvast enkele ideeën voor sponsoracties op een rijtje gezet. Via deze website is ook een Bidon Challenge Barometer te downloaden, die in het clubhuis of waar dan ook kan worden opgehangen en waarop de opbrengst kan worden bijgehouden. Uiteraard kun je ook van Rondje Stelling je eigen sponsortocht maken!

Voor sponsoracties kunnen de deelnemers gebruik maken van onze RHF-actiepagina bij Geef Gratis. Contant opgehaald geld kan tijdens de Raisin Hope Ride in een bidon worden aangeboden, maar aangeraden wordt de opbrengst voorafgaand aan zaterdag 3 september 2016 over te maken en de bidon te vullen met de eveneens te downloaden symbolische cheque, waarop de opbrengst kan worden genoteerd.

De opbrengst van de RHF Bidon Challenge komt geheel ten goede aan het aangepaste fietsenproject van de RHF. Fietsen is fantastisch, maar niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Voor mensen met hersenletsel bijvoorbeeld. Fietsen stimuleert de hersenen, voorkomt een isolement en geeft hen een groot deel van hun vrijheid en onafhankelijkheid terug. Dit kan vaak alleen met aangepaste fietsen, waarvoor meestal het budget ontbreekt als gevolg van hun letsel. De Raisin Hope Foundation Nederland bouwt daarom aan een netwerk van aangepaste fietsen in Nederland, waarvan mensen met hersenletsel gratis gebruik kunnen maken. Deelnemers aan de Bidon Challenge helpen zo direct mee om mensen met hersenletsel ook de kans te bieden te doen wat zijzelf het liefst doen: fietsen!
Bedenk je niet en doe mee! Start vandaag nog jouw Bidon Challenge!
Klik op onderstaande links voor meer info:

- Hoe werkt het? - Clubs
- Hoe werkt het? - Individueel
- Actie ideeën
- Download barometer
- Download cheque

Geen opmerkingen: