Ontdek het brede assortiment  photo 00369502-6b26-4b3c-8e38-faafc2459b51_zpscdf943b9.png

dinsdag 19 maart 2019

Ontdekdag driewielfiets Gratis en vrijblijvend oefenen op 5 april, doe je mee?


Voel je je zich onzeker op een gewone fiets, bang om te vallen of heb je andere problemen en wil je stoppen met fietsen (of ben je een tijd geleden al gestopt), overweeg dan eens een driewielfiets. Diverse modellen van verschillende leveranciers kun je vrijblijvend uitproberen.


De driewielfiets is nog te onbekend als rijwiel, waar je gewoon voor kunt kiezen. Daar willen we vanuit de Fietsersbond Assen iets aan doen. We willen de aandacht vergroten en je er graag kennis mee laten maken. Daarom geven we je alle gelegenheid om zo’n fiets eens uit te proberen, gratis en vrijblijvend. Gewoon eens kijken hoe dat rijdt. Dan weet je tenminste wat het is en ervaar je of het voor jou wel of niet geschikt zou kunnen zijn. Er is begeleiding aanwezig van een aantal fietsdocenten met ervaring met de driewielfiets.
En als je er wel voor kiest, houd je je vrijheid en blijf je bewegen. En dat is weer zo belangrijk om langer gezond te blijven. Bovendien is voor veel mensen fietsen makkelijker dan lopen.
Wil je de fietsen proberen of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom gerust kijken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar.
Op vrijdag 5 april ben je van harte welkom tussen 12.30 en 16.00 uur in De Maasstee, Maasstraat 25 in Assen.
Meer informatie? Mail even naar Henriette Jalink, driewielfietsassen@ziggo.nl of bel naar 05920-355713 (met antwoordapparaat, spreek je nummer in en ik bel je terug)
Ik heb een eenvoudige oefen-driewielfiets om met mensen na de ontdekdag individueel te oefenen in Assen. Ook bij een aangeschafte of aangevraagde driewielfiets kan ik je in het begin begeleiden in Assen en omstreken.
Benieuwd? Proberen? Iedereen is van harte welkom.
Achtergrondinformatie en een filmpje is te vinden op fietsersbond.nl/driewielfiets

Geen opmerkingen: